‘Sonja is mijn onmisbare bijbeltje voor een strak lichaam en een gezonde geest!’

‘Sonja is mijn onmisbare bijbeltje voor een strak lichaam en een gezonde geest!’

Zij was altijd al een snoepkont. Niet te dik, wel aan de zwaardere kant, maar omdat ze volleybalde, bleef het mooi in balans. Totdat zij vier jaar geleden op buitenlandstage ging en een knieblessure opliep.

 

In de spiegel zie je jezelf een paar keer per dag. Het valt dan niet op dat er een kilootje bij komt. Maar mijn kleren werden te strak en op foto’s zie je een vol gezicht. Ik was ontevreden en wilde er iets aan doen. Toevallig vond ik bij mijn moeder een Sonja Bakker boek! Ik heb dat gewoon meegenomen. Een geweldige actie waar ik nu nog veel plezier van heb!

 

Ik ben begonnen met de weekmenu’s. Nadenken over: ‘Wat eten we vanavond?’ vond ik nooit leuk. Juist dat is één van de extraatjes van Sonja Bakker; er staat precies wat je moet kopen, welke groenten en fruit, welke hapjes, welke hoeveelheid. Je krijgt een lijstje van wat je wanneer moet drinken. Je eet op vaste tijden en tussendoor is er geen tijd om na te denken over eten. Ik sta met plezier in de keuken! Bovendien leer ik veel over voedingswaarden, de werking en betekenis van mijn suikerspiegel en de positieve effecten van tussendoortjes op mijn gewicht en energie. 

Terug naar homepage