Een persoonlijk afvalplan voor 6 weken voor slechts ??? 25,-

Een persoonlijk afvalplan voor 6 weken voor slechts ??? 25,-

Doe mee aan Story’s Afslank Challenge met Sonja Bakker!

Heerlijk in het nieuwe jaar een paar kilo afvallen op een simpele manier? Doe dan mee aan de Story Afslank Challenge met dieetgoeroe Sonja Bakker.

Wekelijks ontvangt u dan een weekmenu met een handig boodschappenlijstje en smakelijke én gezonde Sonja Bakker-recepten. Tevens krijgt u toegang tot de online receptendatabank met meer dan 500 recepten. Maar óók tips over gezond eten op feestjes. En natuurlijk wordt u gedurende zes weken voorzien van nuttige informatie, tips en coaching van Sonja Bakker en haar team, via uw persoonlijke Mijn Sonja App.

 

Het enige wat u hoeft te doen, is op de knop hieronder te klikken. De code Storychallenge is al voor u ingevuld. Vanaf dat moment doet u mee, en kunt u het gewenste aantal kilo’s kwijtraken! De waarde van de challenge is normaal € 65,- (voor acht weken), dus u merkt het ook in uw portemonnee...

 

Actie loopt t/m 20-01-19

Wordt u de Story Afslank-VIP?

Wordt u de Story Afslank-VIP?

Wilt u naast het meedoen aan de Story Afslank Challenge met Sonja Bakker kans maken op een unieke metamorfose na de afvalperiode van zes weken? Stuur dan voor 12 januari een foto van uw gehele lichaam, uw contactgegevens en waarom u kans wilt maken op deze VIP-behandeling naar story.nl@sanoma.com o.v.v. Sonja Bakker. Story volgt uw afvalrace in het weekblad, u wordt daartoe geïnterviewd door een sterverslaggever én glamourvol gefotografeerd door niemand minder dan Edwin Smulders; ook is er een meet & greet met Sonja Bakker. Niet alleen verschijnt u in weekblad Story (met elke week ruim 800.000 lezers), maar u ontvangt aan het einde van de Story Afslank Challenge ook een eígen Story-cover in een fraaie lijst. Er is ruimte voor vier Story Afslank-VIPS, dus wacht u vooral niet te lang met inzenden.

 

 

Wat krijg je als deelnemer? Wat krijg je als deelnemer?

Wat krijg je als deelnemer?

Jij krijgt een eigen account op een besloten gedeelte van de Sonja Bakker website. Je kunt hier op elk gewenst moment inloggen.

 

Iedere week ontvang je een weekmenu met een handig boodschappenlijstje en lekkere Sonja Bakker recepten. Tevens heb je toegang tot de online receptendatabank met meer dan 500 recepten. Maar ook motiverende quotes, tips over gezond eten op feestjes, in gezelschap, onderweg en bijvoorbeeld uit eten gaan.

 

Sonja's Online afslankprogramma 

Ons meest flexibele programma ooit. Stel zelf je eigen weekmenu samen.

 

Vernieuwde online omgeving

Hier vind je recepten, je weekmenu, het boodschappenlijstje en houd je je gewicht bij.

 

500+ gezonde Sonja Bakker recepten 

Tijdens het programma krijg je toegang tot meer dan 500 gezonde Sonja Bakker recepten.

 

Handig boodschappenlijstje

Het boodschappenlijstje van je weekmenu is overal beschikbaar op je mobiele telefoon.

 

Ticketsysteem

Stel al je vragen aan de ervaringsdeskundigen van de helpdesk via het online ticketsysteem.

 

Informatie

En natuurlijk voorzie ik je gedurende het programma van heel veel nuttige informatie en tips en weetjes!

 

Online community

Voor support, inspiratie, recepten, tips & tricks en om ervaringen te delen met andere leden, kun je je aansluiten bij onze besloten Facebook groep "Sonja Bakker Online Afslanken".